Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Wc Za Pse

PoLoo

Wc Za Pse PoLoo je avtomatsko stranišče, ki psom pomaga v miru, tudi ko je zunaj slabo vreme. Poleti 2008 je med jadralskimi počitnicami s tremi družinskimi psi Eliana Reggiori, usposobljena mornarka, zasnovala PoLoo. S prijateljem Adnanom Al Malehom sta zasnovala nekaj, kar bo pomagalo ne le kakovosti življenja psov, ampak tudi izboljšati lastnike, ki so starejši ali invalidi in ne morejo v zimskem obdobju priti iz hiše. Je avtomatska, izogibajte se vonju in je enostavna za prevoz, čiščenje in idealna za tiste, ki živijo v stanovanjih, za lastnike avtodomov in čolnov, hotele in letovišča.

Ime Projekta : PoLoo, Ime oblikovalcev : Eliana Reggiori and Adnan Al Maleh, Naročnik ime : PoLoo.

PoLoo Wc Za Pse

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.