Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Turistična Atrakcija

In love with the wind

Turistična Atrakcija Grad Zaljubljen v veter je prebivališče 20. stoletja, postavljeno na 10 hektarjev pokrajine v bližini vasi Ravadinovo, območje v osrčju gore Strandza. Obiščite in uživajte v svetovno znanih zbirkah, osupljivi arhitekturi in navdihujočih družinskih zgodbah. Sprostite se med idiličnimi vrtovi, uživajte v sprehodih po gozdu in jezerih in začutite duh pravljic.

Ime Projekta : In love with the wind, Ime oblikovalcev : Georgi Tumpalov, Naročnik ime : Renaissance Ltd..

In love with the wind Turistična Atrakcija

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.