Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Notranja Zasnova Prodajnega Centra

Foco shopping mall

Notranja Zasnova Prodajnega Centra Njen dizajn ima naslednje značilnosti: ohranite kupčeve tri točke, jedro ali izdelek, najprej doživite njegov izdelek, nato izdelek prodajte stranki, izdelek spet naredite prostor, prikaz, trženje, prodaja, namesto da prezrete izdelek izkušnje, skočite neposredno na zadnji korak Ali prodajte. Pravzaprav je, da izboljšajo celotno uporabniško izkušnjo svoje blagovne znamke. Le da osebno doživite prostor za oblačila, stojite pred očmi stranke.

Ime Projekta : Foco shopping mall, Ime oblikovalcev : ZHENG SONGLING, Naročnik ime : Foco.

Foco shopping mall Notranja Zasnova Prodajnega Centra

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.