Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Obesek

My Soul

Obesek Obesek My Soul je sodobna zasnova klasičnega realizma, ki združuje harmonično in gladko topologijo z realizmom cvetja in ptice. Izbirni liliji in kolibri niso naključna izbira. Kolibri so simbol moči za ljudi, ki so v življenju že veliko preživeli, lilije pa so dobro znane po dolgotrajnem cvetenju in lepoti. Kombinacija dveh simbolov prikazuje brezčasno dušo, ki duhovno rast dosega z izzivi v življenju. Ta obesek bi lahko uporabili kot čar zapestnico.

Ime Projekta : My Soul, Ime oblikovalcev : Larisa Zolotova, Naročnik ime : Larisa Zolotova.

My Soul Obesek

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.