Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Storitev Sporočil

Moovin Card

Storitev Sporočil Moovin Card je inovativno orodje za sporočanje na podlagi QR kode, ki je kombinacija voščilnice in video sporočila. Moovin potrošnikom omogoča ustvarjanje in pritrditev prilagojenih fotografskih in video sporočil, ustvarjenih z aplikacijo Moovin, na fizične voščilnice. Video sporočila so povezana s QR kodami, ki so že natisnjene znotraj kartic. Za ogled videa mora prejemnik preprosto skenirati QR kodo. Moovin je edinstvena storitev zavijanja sporočil, ki vam pomaga, da svoje občutke, ki jih je težko izraziti samo z besedami, izročite.

Ime Projekta : Moovin Card, Ime oblikovalcev : Uxent Inc., Naročnik ime : Moovin.

Moovin Card Storitev Sporočil

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.