Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Notranja Zasnova

104 Cafe

Notranja Zasnova Projekt je prostor za prehranjevanje, prebijanje kave, sestanke, skupinsko delo, spodbujanje zaposlenih k boljši interakciji, sprožitev svežih idej in krepitev sodelovanja. Namen tega je, da je večnamensko mesto. Oblikovalci so prostoru dodali še en koncept, koncept Čas. Naši oblikovalci so nameravali, da se koncept časa izrazi s premikajočimi se prostorskimi vidiki te večfunkcijske kavarne in tega okretnega pisarniškega prostora. Skozi čas v skladu z ustreznim funkcionalnim prostorskim načrtovanjem omogoča, da se duh sam definira za podjetje.

Ime Projekta : 104 Cafe, Ime oblikovalcev : PEI CHIEH LU, Naročnik ime : 104 Corporation.

104 Cafe Notranja Zasnova

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.