Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Pisarna

Phuket VIP Mercury

Pisarna Na podlagi teme odprtosti in poglobljenega raziskovanja blagovne znamke je raziskal zasnovo in ustvaril vizualno integracijo vizualne razširljivosti in zgodbe blagovne znamke s planetom kot glavnim ustvarjalnim elementom. Načrt je rešil naslednje tri težave z novimi vizualnimi razmišljanji: Ravnotežje odprtosti in funkcij prostora; Delitev in kombinacija funkcionalnih področij prostora; Pravilnost in sprememba osnovnega prostorskega sloga.

Ime Projekta : Phuket VIP Mercury, Ime oblikovalcev : Songhuan Wu, Naročnik ime : N-HD design.

Phuket VIP Mercury Pisarna

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.