Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Torbice

Qwerty Elemental

Torbice Tako kot razvoj oblikovanja pisalnih strojev prikazuje preoblikovanje iz zelo zapletene vizualne oblike v enostavno, geometrijsko obliko s čisto podlogo, je tudi Qwerty-element utelešenje trdnosti, simetrije in preprostosti. Konstruktivni jekleni deli, ki jih izdelujejo različni obrtniki, so značilna vizualna značilnost izdelka, ki daje torbi arhitekturni videz. Bistvena posebnost torbe sta dva ključa za pisalni stroj, ki jih je sama izdelala in sestavila oblikovalka.

Ime Projekta : Qwerty Elemental, Ime oblikovalcev : Patrizia Donà, Naročnik ime : Donà.

Qwerty Elemental Torbice

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.