Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Lahek Portal Prihodnje Železniško Mesto

Light Portal

Lahek Portal Prihodnje Železniško Mesto Light Portal je glavni načrt Yibin Highspeed Rail City. Reforma življenjskega sloga priporoča vsem starostnikom vse leto. Poleg železniške postaje Yibin High Speed, ki je obratovala od junija 2019, je Yibin Greenland Center sestavljen iz 160 m visokih dvostranskih stolpov mešane rabe, ki povezujejo arhitekturo in naravo s 1 km dolgim krajinskim bulvarjem. Yibin ima zgodovino več kot 4000 let, nabiral je modrost in kulturo, tako kot je sediment v reki zaznamoval razvoj Yibina. Stolpi-dvojčki služijo kot lahek portal za vodenje obiskovalcev, pa tudi kot mejnik za sestavljanje prebivalcev.

Zobna Ambulanta

Clinique ii

Zobna Ambulanta Clinique ii je zasebna ortodontska klinika za voditelja mnenja in svetilnika, ki uporablja in raziskuje najbolj napredne tehnike in materiale v svoji disciplini. Arhitekti so si zamislili koncept vsadkov, ki temelji na ortodontski tipični uporabi visoko natančnih medicinskih pripomočkov kot načela oblikovanja v celotnem prostoru. Notranje stenske površine in pohištvo se brezhibno združijo v belo lupino z brizganjem rumenega koriana, kamor se vgradi vrhunska medicinska tehnologija.

Srednjeveško Premišljeno Kulturno Središče

Medieval Rethink

Srednjeveško Premišljeno Kulturno Središče Srednjeveški Rethink je bil odgovor na zasebno komisijo za gradnjo kulturnega centra za majhno neobjavljeno vas v provinci Guangdong, ki izvira iz 900 let dinastije Song. Štirinadstropni, 7000 kvadratni kvadratni razvoj, je osredotočen na starodavno kamnino, znano kot kamen Ding Qi, simbol nastanka vasi. Koncept zasnove projekta temelji na predstavitvi zgodovine in kulture starodavne vasi ob hkratnem povezovanju starega in novega. Kulturni center stoji kot reinterpretacija starodavne vasi in preobrazba v sodobno arhitekturo.

Prodajni Center

Feiliyundi

Prodajni Center Dobro oblikovalsko delo bo v ljudeh vzbudilo čustvo. Oblikovalec skoči iz spomina v tradicionalnem slogu in doda novo izkušnjo v veličastni in futuristični vesoljski strukturi. Dvorana za potop z okoljem je zgrajena s skrbnim postavljanjem umetniških instalacij, jasnim gibanjem prostora in dekorativno površino, tlakovano z materiali in barvami. Biti v njej ni samo vrnitev k naravi, ampak tudi koristno potovanje.

Prodajni Center

HuiSheng Lanhai

Prodajni Center Z oceansko tematiko scenskega oblikovanja obdržite vesoljsko dušo in kvadrat slikovnih pik kot element vizualne komunikacije pustite otrokom v igri, da raziskujejo odkritje učenja in rasti, postanejo jedro primera, prosti pozicioniranje prostora predstavlja fantazijski učinek izobraževanja v zabavi. Od oblike, obsega, barvnega objekta, strukture do psiholoških čutnih izkušenj se koncept prostora nadaljuje in bogati, ko se vsi elementi integrirajo in trčijo.

Prodajni Center

Ad Jinli

Prodajni Center S tem projektom so prenovili stare stavbe v mestni parceli in dali novo funkcionalno poslanstvo stavbam, da izpolnjujejo nove funkcionalne zahteve. Oblikovalci poskušajo ljudi spodbuditi k sprejemanju modernega sloga v štiristežnem mestu od preobrazbe fasade do oblikovanja notranje opreme, da se zagotovi celovitost izvajanja projekta.