Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zobna Ambulanta

Clinique ii

Zobna Ambulanta Clinique ii je zasebna ortodontska klinika za voditelja mnenja in svetilnika, ki uporablja in raziskuje najbolj napredne tehnike in materiale v svoji disciplini. Arhitekti so si zamislili koncept vsadkov, ki temelji na ortodontski tipični uporabi visoko natančnih medicinskih pripomočkov kot načela oblikovanja v celotnem prostoru. Notranje stenske površine in pohištvo se brezhibno združijo v belo lupino z brizganjem rumenega koriana, kamor se vgradi vrhunska medicinska tehnologija.

Srednjeveško Premišljeno Kulturno Središče

Medieval Rethink

Srednjeveško Premišljeno Kulturno Središče Srednjeveški Rethink je bil odgovor na zasebno komisijo za gradnjo kulturnega centra za majhno neobjavljeno vas v provinci Guangdong, ki izvira iz 900 let dinastije Song. Štirinadstropni, 7000 kvadratni kvadratni razvoj, je osredotočen na starodavno kamnino, znano kot kamen Ding Qi, simbol nastanka vasi. Koncept zasnove projekta temelji na predstavitvi zgodovine in kulture starodavne vasi ob hkratnem povezovanju starega in novega. Kulturni center stoji kot reinterpretacija starodavne vasi in preobrazba v sodobno arhitekturo.

Prodajni Center

Feiliyundi

Prodajni Center Dobro oblikovalsko delo bo v ljudeh vzbudilo čustvo. Oblikovalec skoči iz spomina v tradicionalnem slogu in doda novo izkušnjo v veličastni in futuristični vesoljski strukturi. Dvorana za potop z okoljem je zgrajena s skrbnim postavljanjem umetniških instalacij, jasnim gibanjem prostora in dekorativno površino, tlakovano z materiali in barvami. Biti v njej ni samo vrnitev k naravi, ampak tudi koristno potovanje.

Prodajni Center

HuiSheng Lanhai

Prodajni Center Z oceansko tematiko scenskega oblikovanja obdržite vesoljsko dušo in kvadrat slikovnih pik kot element vizualne komunikacije pustite otrokom v igri, da raziskujejo odkritje učenja in rasti, postanejo jedro primera, prosti pozicioniranje prostora predstavlja fantazijski učinek izobraževanja v zabavi. Od oblike, obsega, barvnega objekta, strukture do psiholoških čutnih izkušenj se koncept prostora nadaljuje in bogati, ko se vsi elementi integrirajo in trčijo.

Prodajni Center

Ad Jinli

Prodajni Center S tem projektom so prenovili stare stavbe v mestni parceli in dali novo funkcionalno poslanstvo stavbam, da izpolnjujejo nove funkcionalne zahteve. Oblikovalci poskušajo ljudi spodbuditi k sprejemanju modernega sloga v štiristežnem mestu od preobrazbe fasade do oblikovanja notranje opreme, da se zagotovi celovitost izvajanja projekta.

Pisarna

Phuket VIP Mercury

Pisarna Na podlagi teme odprtosti in poglobljenega raziskovanja blagovne znamke je raziskal zasnovo in ustvaril vizualno integracijo vizualne razširljivosti in zgodbe blagovne znamke s planetom kot glavnim ustvarjalnim elementom. Načrt je rešil naslednje tri težave z novimi vizualnimi razmišljanji: Ravnotežje odprtosti in funkcij prostora; Delitev in kombinacija funkcionalnih področij prostora; Pravilnost in sprememba osnovnega prostorskega sloga.