Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Notranja Zasnova Gostišč

The MeetNi

Notranja Zasnova Gostišč Z vidika oblikovalskih elementov ni mišljen, da bi bil zapleten ali minimalističen. Za osnovo vzame kitajska preprosta barva, vendar uporablja teksturirano barvo, da pusti prostor prazen, kar tvori orientalsko umetniško zasnovo v skladu s sodobno estetiko. Sodobna humanistična oprema za dom in tradicionalni okraski z zgodovinskimi zgodbami se zdijo starodavni in sodobni dialogi, ki se pretakajo v vesolju, s lahkim starodavnim šarmom.

Hotelska Notranja Zasnova

New Beacon

Hotelska Notranja Zasnova Prostor je zabojnik. Oblikovalec vanj vliva čustvene in vesoljske elemente. Oblikovalec v kombinaciji z značilnostmi vesoljskega Noumenona zaključi odbitek od čustva do zaporedja z ureditvijo vesoljske poti in nato tvori celostno zgodbo. Človeško čustvo je naravno oborjeno in sublimirano skozi izkušnje. Uporablja sodobne tehnike za metaforiranje kulture starodavnega mesta in izkazuje estetsko modrost že tisoče let. Zasnova kot gledalec počasi pove, kako mesto neguje sodobno človeško življenje s svojim kontekstom.

Klinika

Chibanewtown Ladies

Klinika Pomemben element tega dizajna je bil, da bi bili ljudje, ki prihajajo v bolnišnico, sproščeni. Poleg prostora za nego je poleg negovalne sobe postavljen pult, kot je otoška kuhinja, tako da lahko v čakalnici naredijo mleko za dojenčka. Otroški predel, ki je v središču prostora, je simbol prostora in lahko gledajo otroke od koder koli. Kavč, nameščen na steni, ima višino, ki omogoča nosečnici, da se usede, zadnji kot je nastavljena in trdota blazine nastavljena tako, da ne bo preveč mehka.

Restavracija

Jiao Tang

Restavracija Projekt je hotpot restavracija, ki se nahaja v mestu Chengdu na Kitajskem. Dizajnerski navdih izvira iz harmoničnega sobivanja človeka in narave na Neptunu. Restavracija je organizirana s sedmimi oblikovalskimi temami, ki ponazarjajo zgodbe o Neptunu. Koncepti filma in televizije, umetnosti, znanosti in tehnologije, dekorativna originalna zasnova pohištva, svetilk, namiznega pribora itd. Obiskovalcem omogočajo dramatično potopno doživetje. Kolokacija materialov in barvno kontrast ustvarita prostorsko vzdušje. Za izboljšanje interakcije s prostorom in potrošniške izkušnje se uporablja umetniška mehanična instalacija.

Bivalni Prostor

BeantoBar

Bivalni Prostor Pomemben element tega dizajna je bil, da se izkaže privlačnost uporabljenih materialov. Glavni uporabljeni material je bila zahodna rdeča cedra, ki jo uporabljajo tudi v njihovi prvi trgovini na Japonskem. Za prikaz materiala je Riki Watanabe zložil mozaični vzorec, tako da je enega drugega za drugim zložil kot parket, tako da so v bistvu materiali uporabili neenakomerne barve. Kljub uporabi istih materialov je Riki Watanabe uspel spreminjati izraze glede na vidne kote.

Restavracija

Nanjing Fishing Port

Restavracija Projekt je preurejena restavracija s tremi nadstropji v Nanjingu, zajema približno 2000 kvadratnih metrov. Poleg gostinske ponudbe in srečanj sta na voljo čajna kultura in vinska kultura. Dekor povezuje živahno novo kitajsko občutek od stropa do kamnite postavitve na tleh. Strop je okrašen s kitajskimi starodavnimi nosilci in strehami. Na stropu tvori glavni element oblikovanja. Materiali, kot so furnir iz lesa, zlato nerjavno jeklo in slika, ki pomeni nov kitajski občutek, se mešajo skupaj, da se ustvari nov kitajski prostor.