Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zasebna Rezidenca

House L019

Zasebna Rezidenca V celotni hiši je bil uporabljen preprost, a izpopolnjen koncept materiala in barv. Bele stene, lesena tla iz hrasta in lokalni apnenec za kopalnice in dimnike. Natančno izdelani detajli ustvarjajo vzdušje občutljivega razkošja. Natančno sestavljeni razgledi določa prosto plavajoči življenjski prostor v obliki črke L.

Pisarna

Studio Atelier11

Pisarna Stavba je temeljila na "trikotniku" z najmočnejšo vizualno podobo prvotne geometrijske oblike. Če pogledate navzdol z visokega mesta, lahko vidite skupno pet različnih trikotnikov Kombinacija trikotnikov različnih velikosti pomeni, da "človek" in "narava" igrata vlogo mesta, kjer se srečujeta.

Stanovanjska Hiša

Tei

Stanovanjska Hiša Zelo cenjeno je bilo dejstvo, da se udobno življenje po upokojitvi, ki je večina prostorov na pobočju, uresničuje z ustaljenim dizajnom na običajen način. Zaužiti bogato okolje. Toda tokrat ni vila arhitektura, ampak osebno stanovanje. Nato smo najprej začeli sestavljati strukturo, ki temelji na tem, da je sposoben udobno preživeti običajno življenje brez nerazumnosti na celotnem načrtu.

Notranja Skupna Območja

Highpark Suites

Notranja Skupna Območja Skupna območja Highpark Suites raziskujejo brezhibno vključevanje mestnih življenjskih slogov Gen-Y z zelenim življenjem, podjetjem, prosti čas in skupnostjo. Od preddverjev wow-faktor do kiparskih nebesnih dvoran, funkcijskih dvoran in zabavnih sejnih dvoran so ta območja prijaznosti zasnovana tako, da jih prebivalci uporabljajo kot podaljšek svojih domov. Navdišen z brezhibnim notranjim bivanjem na prostem, fleksibilnostjo, interaktivnimi trenutki in paleto urbanih barv in tekstur je MIL Design potisnil meje, da bi ustvaril edinstveno, trajnostno in celostno skupnost, kjer vsak prostor ima v mislih prebivalce in tropsko okolje.

Knjigarna, Nakupovalni Center

Jiuwu Culture City , Shenyang

Knjigarna, Nakupovalni Center Naloga podjetja Jato Design je, da tradicionalno knjigarno pretvori v dinamičen, večnamenski prostor - da ne bo le nakupovalni center, ampak tudi kulturno središče za dogodke, ki so bili navdihnjeni s knjigami in drugo. Centrepice je "herojski" prostor, kjer se obiskovalci preselijo v bolj svetle tone lesa, opremljene z dramatičnimi dizajni. Kokoni v obliki luči visijo s stropa, medtem ko stopnišča služijo kot skupni prostori, ki obiskovalce spodbujajo, da se zadržijo in berejo, ko sedijo na stopnicah.

Hotelska Notranja Zasnova

Stories Container

Hotelska Notranja Zasnova Kontejner prevaža tovor do krajev. Hotel nudi počivališča za popotnike. Prehodno počivališče je tisto, kar imajo skupnega. Zato uporabite "posodo" kot koncept hotela. Hotel ni samo počivališče, ampak tudi prostor z osebnostjo. Vsaka soba ima svoj izraz in osebnost. Zato kot nadaljevanje ustvarite osem različnih apartmajev: Privoščite si, Evolve, WabiSabi, Shine Flower, Pantone, Fantasy, Journey in Ballerina. Stabilna hiša ni le počivališče, ampak tudi oskrbna postaja za vaš duh.