Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Prodajni Center

Feiliyundi

Prodajni Center Dobro oblikovalsko delo bo v ljudeh vzbudilo čustvo. Oblikovalec skoči iz spomina v tradicionalnem slogu in doda novo izkušnjo v veličastni in futuristični vesoljski strukturi. Dvorana za potop z okoljem je zgrajena s skrbnim postavljanjem umetniških instalacij, jasnim gibanjem prostora in dekorativno površino, tlakovano z materiali in barvami. Biti v njej ni samo vrnitev k naravi, ampak tudi koristno potovanje.

Ime Projekta : Feiliyundi, Ime oblikovalcev : Weimo Feng, Naročnik ime : MOD.

Feiliyundi Prodajni Center

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.