Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Arhitektonske Raziskave In Razvoj

Technology Center

Arhitektonske Raziskave In Razvoj Arhitektonski projekt Tehnološkega centra je kot vodilo vključevanje arhitekturnega ansambla v okoliško pokrajino, miren in prijeten prostor. Ta opredeljujoča ideja naredi ansambel humanizirano mejnik, ki je namenjen potrebnemu intelektualnemu potopitvi raziskovalcev, ki bodo v njem nastopali, izražen v svoji plastični in konstruktivni nameri. Vpadljiva in integrirana zasnova streh v vbočeni in konveksni obliki se skoraj dotika naglašenih vodoravnih črt, ki tako definirajo glavne značilnosti arhitekturnega kompleksa.

Notranja Zasnova

Gray and Gold

Notranja Zasnova Siva barva velja za dolgočasno. Toda danes je ta barva ena od naglavnih linij v takih stilih, kot so podstrešje, minimalizem in hi-tech. Siva barva je prednost za zasebnost, nekaj miru in počitka. V glavnem vabi tiste, ki delajo z ljudmi ali se ukvarjajo s kognitivnimi zahtevami, kot splošno barvo notranjosti. Stene, strop, pohištvo, zavese in tla so sive barve. Odtenki in nasičenost sive so različni samo. Zlatu so dodali dodatne podrobnosti in dodatke. Poudarja ga okvir za slike.

Hiša

Santos

Hiša S pomočjo lesa kot glavnega konstruktivnega elementa hiša razsega dve stopnji in ustvari zastekljeno streho, ki se vključi v kontekst in omogoči vstop naravne svetlobe. Prostor z dvojno višino izraža to razmerje med pritličjem, zgornjim nadstropjem in pokrajino. Kovinska streha nad strešno svetlobo leti in jo varuje pred pojavljanjem zahodnega sonca in formalno obnavlja prostornino ter uokvirja vizijo naravnega okolja. Program je artikuliran z iskanjem javne rabe v pritličju in zasebne uporabe v zgornjem nadstropju.

Komercialno Notranje Oblikovanje

KitKat

Komercialno Notranje Oblikovanje Koncept in celotno blagovno znamko na inovativen način predstavljajte z zasnovo trgovine, posebej za kanadski trg in klientelo Yorkdale. Uporaba izkušenj prejšnjih pojavnih oken in mednarodnih lokacij za inoviranje in ponovno premislek o celotni izkušnji. Ustvarite ultra funkcionalno trgovino, ki bi delovala dobro za zelo visok, zapleten prostor.

Notranja Zasnova

Arthurs

Notranja Zasnova Sodobni severnoameriški žar, koktajl salon in terasa na strehi, ki se nahaja v Midtownu Toronto, praznujejo izpopolnjen klasični meni in razvajajoče se pijače s podpisom. Restavracija Arthur's ima tri različne prostore za uživanje (jedilnica, bar in terasa na strehi), ki se hkrati počutijo intimno in prostorno. Strop je edinstven po svoji zasnovi iz fasetiranih lesenih plošč z lesenim furnirjem, ki je narejen za izboljšanje osmerokotne oblike prostora in oponaša videz rezanega kristala, ki visi zgoraj.

Zabavna Hiša Za Otroke

Fun house

Zabavna Hiša Za Otroke Ta zasnova stavbe je namenjena temu, da se otroci učijo in igrajo, kar je super zabavna hiša od super očeta. Dizajnerski kombinirani zdravi materiali in varnostne oblike so naredili čudovit in zanimiv prostor. Skušali so narediti prijetno in toplo otroško hišo za igranje ter poskušali okrepiti odnos starš-otrok. Naročnik je oblikovalcu povedal, da bo dosegel 3 cilje, ki so bili: (1) naravni in varnostni materiali, (2) osrečujejo otroke in starše in (3) dovolj prostora za shranjevanje. Oblikovalec je našel preprosto in jasno metodo za dosego cilja, to je dom, sam začetek otroškega prostora.