Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Garderoba

Sopron Basket

Garderoba Sopron Basket je profesionalna ženska košarkarska ekipa s sedežem v Sopronu na Madžarskem. Ker gre za eno najuspešnejših madžarskih moštev z 12 pokalnimi državnimi podprvaki in dosegli drugo mesto v evroligi, se je vodstvo kluba odločilo, da bo investiralo v nov kompleks slačilnic, da bo imel precej prestižni objekt do imena kluba, ki ustreza potrebam igralca bolje, motivirajte jih in spodbujajte njihovo enotnost.

Arhitektura Mešane Uporabe

Shan Shui Plaza

Arhitektura Mešane Uporabe Nahaja se v zgodovinskem mestu Xi'an, med poslovnim središčem in reko TaoHuaTan, cilj projekta pa je povezati ne samo preteklost in sedanjost, temveč tudi urbano in naravo. Navdušen s spomladansko kitajsko zgodbo o cvetovih breskev, projekt ponuja paradisijansko bivalno in delovno mesto z zagotavljanjem tesnega odnosa do narave. V kitajski kulturi ima filozofija gorske vode (Shan Shui) bistven pomen odnosa med človekom in naravo, zato projekt s pomočjo vodne pokrajine mesta ponuja prostore, ki odražajo filozofijo Shan Shui v mestu.

Bolnišnica

Warm Transparency

Bolnišnica Običajno je bolnica ponavadi prostor, ki ima naravno naravno barvo ali material zaradi umetnih strukturnih materialov za izboljšanje funkcionalnosti in učinkovitosti. Zato bolniki menijo, da se ločijo od svojega vsakdanjega življenja. Upoštevati je treba udobno okolje, v katerem lahko pacienti preživijo in se brez stresa. TSC arhitekti zagotavljajo odprt, udoben prostor z nastavitvijo odprtega stropnega prostora v obliki črke L in velikih nadstreškov z uporabo obilice lesenega materiala. Topla preglednost te arhitekture povezuje ljudi in zdravstvene storitve.

Stanovanjski Dom

Slabs House

Stanovanjski Dom Hiša s ploščami je bila zasnovana za postavitev gradbenih materialov, ki združujejo les, beton in jeklo. Zasnova je hiper moderna, a hkrati diskretna. Ogromna okna so neposredna žarišče, vendar jih pred vremenskimi vplivi in ulicami ščitijo betonske plošče. V vrtovih je veliko vrtov, tako v pritličju kot v prvem nadstropju, ki prebivalcem omogoča, da se med posegom z nepremičnino počutijo povezani z naravo, kar ustvarja edinstven tok, ko se premikate od vhoda v bivalne prostore.

Hiša

VH Green

Hiša Hiša je tako planarna kot stereoskopska, ki ustvarjajo dobro okolje tako za prebivalce kot za mesto. V sončni azijski regiji je Breeze Soleil z uporabo te zelene zelo učinkovit način razmišljanja. Poleti lahko dobite ne le funkcijo senčnika, temveč tudi zaščito zasebnosti, izogibanje uličnemu hrupu in hladilnemu učinku s samodejnim namakanjem.

Cerkev

Mary Help of Christian Church

Cerkev Glede na razširitev katoliške skupnosti in vse večjega števila turistov na otoku Samui, Suratthani. Zunanjost cerkve Marija Pomoč krščanske cerkve je bila zasnovana v kombinirani obliki molijočih se rok, kotnih kril in žarkov Svetega Duha. Notranji prostor, varnost kot v maternici. Z uporabo dolge in ozke svetlobne praznine in velike lahke izolacijske konstrukcije je bilo zgrajeno betonsko krilo, ki teče skozi svetlobno praznino, da ustvari senco, ki se s časom spreminja, vendar ohranja notranje udobje. Čim bolj zmanjšajte simbolično dekoracijo in uporabo naravnega materiala kot ponižni mir med molitvijo.