Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Počitniška Hiša

Chapel on the Hill

Počitniška Hiša Po več kot 40 letih je bila zapuščena metodistična kapela na severu Anglije spremenjena v počitniški dom za 7 oseb. Arhitekti so ohranili prvotne značilnosti - visoka gotska okna in glavno dvorano kongregacij - kapelo spremenili v harmoničen in udoben prostor, preplavljen z dnevno svetlobo. Ta stavba iz 19. stoletja se nahaja na podeželskem angleškem podeželju s panoramskim razgledom na gorovja in čudovito podeželje.

Pisarna

Blossom

Pisarna Čeprav gre za pisarniški prostor, uporablja drzno kombinacijo različnih materialov, zelena zasaditvena struktura pa čez dan daje občutek perspektive. Oblikovalec zagotavlja le prostor, vitalnost prostora pa je še vedno odvisna od lastnika, ob uporabi moči narave in oblikovalčevega edinstvenega sloga! Pisarna ni več ena sama funkcija, zasnova je bolj raznolika, uporabljali pa jo bomo v velikem in odprtem prostoru za ustvarjanje različnih možnosti med ljudmi in okoljem.

Pisarna

Dunyue

Pisarna Med postopkom pogovarjanja oblikovalci pustijo zasnovi ne le prostorske delitve notranjosti, temveč povezavo mesta / prostora / ljudi skupaj, tako da se okolje in prostor z majhnimi ključi v mestu ne spopadata, podnevi je skrita fasada na ulici, noč. Potem postane steklena svetlobna plošča v mestu.

Jedilnica

Elizabeth's Tree House

Jedilnica Predstavitev vloge arhitekture v procesu zdravljenja je Elizabeth's Tree House nov jedilni paviljon za terapevtski tabor v Kildareju. V službi otrok, ki okrevajo po resnih boleznih, prostor tvori leseno oazo sredi hrastovega gozda. Dinamičen, a funkcionalen sistem odstranjevanja lesa vključuje ekspresivno streho, obsežno zasteklitev in barvito oblogo iz macesna, kar ustvarja notranji jedilni prostor, ki tvori dialog z okoliškim jezerom in gozdom. Globoka povezanost z naravo na vseh ravneh spodbuja udobje uporabnika, sprostitev, zdravljenje in očaranje.

Multi Komercialni Prostor

La Moitie

Multi Komercialni Prostor Ime projekta La Moitie izvira iz francoskega prevoda polovice, oblikovanje pa to primerno odraža ravnovesje med nasprotnimi elementi: kvadrat in krog, svetlo in temno. Glede na omejen prostor si je ekipa s pomočjo dveh nasprotnih barv prizadevala vzpostaviti povezavo in ločitev med obema ločenima maloprodajnima območjema. Medtem ko je meja med rožnatim in črnim prostorom jasna, vendar je tudi v različnih perspektivah zamegljena. V središču trgovine je nameščeno spiralno stopnišče, napol roza in napol črno.

Medicinski Lepotni Center

LaPuro

Medicinski Lepotni Center Oblikovanje je več kot dobra estetika. Je način uporabe prostora. Medicinski dom je integriral obliko in deluje kot eno. Razumevanje zahtev uporabnikov in izkušnjo vseh subtilnih dotikov v okoliškem okolju, ki čutijo razbremenitev in resnično skrb. Zasnova in nov tehnološki sistem uporabniku ponujata rešitve in jih je enostavno upravljati. Glede na zdravje, dobro počutje in medicino je center sprejel okoljsko trajnostne materiale in spremljal gradbeni postopek. Vsi elementi so vgrajeni v zasnovo, kjer je resnično primerno za uporabnike.