Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Wellness Center

Yoga Center

Wellness Center Nahaja se v najprometnejšem okrožju Kuvajta, center joge je poskus oživljanja kletnih etaž Jassim Towerja. Lokacija projekta je bila neortodoksna. Vendar je bil poskus služiti ženskam tako znotraj meja mesta kot tudi iz okoliških stanovanjskih območij. Sprejemni prostor se v sredini prepleta z omaricami in pisarniškim prostorom, kar omogoča nemoten pretok članov. Območje omarice je nato poravnano s prostorom za pranje nog, ki označuje "cono brez čevljev". Od takrat naprej je hodnik in čitalnica, ki vodijo do treh sob za jogo.

Bistro

Ubon

Bistro Ubon je tajski bistro, ki se nahaja v jedru mesta Kuvajt. Spregleda ulico Fahada Al salima, ulico, ki jo je v preteklih časih spoštovala trgovina. Vesoljski program tega bistroja zahteva učinkovito zasnovo za vse kuhinje, shrambe in stranišča; kar omogoča prostorno jedilnico. Da bi to dosegli, notranjost deluje tam, kjer je treba na skladen način vključiti obstoječe konstrukcijske elemente.

Komercialna Površina & Vip Čakalnica

Commercial Area, SJD Airport

Komercialna Površina & Vip Čakalnica Ta projekt se pridruži novemu trendu zelenega oblikovanja letališča po svetu, vključuje trgovine in storitve znotraj terminala in potnika skozi izkušnjo potegne izkušnjo. GREEN Airport Design Trend vključuje prostore bolj zelene in bolj trajnostne oblikovalske vrednosti aeroportuarnosti, celoten prostor komercialnih prostorov je osvetljen z naravno sončno svetlobo zahvaljujoč monumentalni stekleni fasadi, ki je obrnjena proti vzletno-pristajalni stezi. VIP Lounge je bil zasnovan s konceptom organskega in anguardističnega oblikovanja celic. Fasada omogoča zasebnost v prostoru, ne da bi zavirala pogled na zunanjost.

Stanovanjska Hiša

Trish House Yalding

Stanovanjska Hiša Zasnova hiše se je razvila v neposrednem odzivu na lokacijo in njeno lokacijo. Zgradba zgradbe je sestavljena tako, da odraža okoliški gozd z grabljenimi stebri, ki predstavljajo nepravilne kote drevesnih vejic in vej. Velike steklene širine zapolnjujejo vrzeli med strukturo in omogočajo, da cenite pokrajino in okolje, kot da bi stekali med debla in veje dreves. Tradicionalni kentish črno-beli deskarji predstavlja listje, ki ovije stavbo in obda prostore znotraj.

Uradna Trgovina, Trgovina Na Drobno

Real Madrid Official Store

Uradna Trgovina, Trgovina Na Drobno Koncept zasnove trgovine temelji na izkušnji na Santiago Bernabeu, osredotočeni na nakupovalno izkušnjo in ustvarjanje vtisa. Gre za koncept, ki hkrati, ki klub časti, hvali in ovekoveči, navaja, da so bili dosežki rezultat talenta, truda, boja, predanosti in odločnosti. Projekt vključuje konceptno zasnovo in komercialno izvedbo, blagovno znamko, embalažo, grafično linijo in industrijsko oblikovanje pohištva.

Stanovanjska Hiša

Tempo House

Stanovanjska Hiša Ta projekt je popolna prenova hiše v kolonialnem slogu v eni najbolj očarljivih sosesk v Riu de Janeiru. Postavljen na izjemno mesto, polno eksotičnih dreves in rastlin (izvirni krajinski načrt znanega krajinskega arhitekta Burleja Marxa), je bil glavni cilj povezati zunanji vrt z notranjimi prostori z odpiranjem velikih oken in vrat. Okras ima pomembne italijanske in brazilske blagovne znamke, njegov koncept pa je, da ga ima kot platno, da lahko kupec (zbiratelj umetnosti) prikaže svoje najljubše kose.