Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Notranja Hiša

Spirit concentration

Notranja Hiša Kaj je prostor za hišo? Oblikovalec verjame, da oblikovanje izvira iz lastnikovih zahtev, dosega duše v prostoru. Zato je oblikovalec ljubki par krmaril njihov namen prostora. Oba lastnika imata rada materiale in oblikovalsko rešitev v primerjavi z japonsko kulturo. Za predstavljanje spominov med njihovimi mislimi so se odločili za uporabo različne teksture lesa za ustvarjanje hiše duše. Posledično so sestavili 3 soglasne cilje te idealne hiše, ki so bili (1) mirno vzdušje, (2) prožni in očarljivi javni prostori ter (3) udobni in nevidni zasebni prostori.

Hiša Za Spomine

Memory Transmitting

Hiša Za Spomine Ta hiša prenaša slike doma z lesnimi tramovi in zloženimi zloženkami iz bele opeke. Svetloba sega iz prostorov bele opeke okoli hiše, kar ustvarja posebno vzdušje za stranko. Oblikovalec uporablja več metod za reševanje omejitev te zgradbe za klimatske naprave in skladiščne prostore. Prav tako zlijte materiale s spominom stranke in skozi strukturo predstavite toplo in elegantno estetiko, ki povezuje edinstven slog te hiše.

Notranja Hiša

Seamless Blank

Notranja Hiša To je hiša, ki predstavlja edinstven življenjski slog hostesa, ki je dom grafičnega oblikovalca in podjetnika. Oblikovalec predstavlja naravne materiale za ponazoritev preferenc hostesa in ohranjanje praznih površin, s katerimi lahko napolni stvari družinskega člana. Kuhinja je središče hiše, posebej zasnovan prostorski pogled za hosteso in poskrbite, da jo lahko starši vidijo kjer koli. Hiša je opremljena z belim granitnim talnim premazom, italijanskim slikanjem mineralov, prozornim steklom in belim praškastim premazom, ki razkriva elegantne podrobnosti materialov.

Notranja Hiša

Warm loft

Notranja Hiša Hiša v industrijskem slogu s toplimi materiali. Ta hiša pripravlja več funkcij za stranke, ki spodbujajo življenjske lastnosti. Oblikovalec je poskušal povezati cevi v vsak prostor in kombinirati cevi iz lesa, jekla in ENT, da bi ponazoril zgodbo o življenju strank. Ni enaka običajnemu industrijskemu slogu, ta hiša vnese le nekaj barv in pripravi veliko prostora za shranjevanje.

Garderoba

Sopron Basket

Garderoba Sopron Basket je profesionalna ženska košarkarska ekipa s sedežem v Sopronu na Madžarskem. Ker gre za eno najuspešnejših madžarskih moštev z 12 pokalnimi državnimi podprvaki in dosegli drugo mesto v evroligi, se je vodstvo kluba odločilo, da bo investiralo v nov kompleks slačilnic, da bo imel precej prestižni objekt do imena kluba, ki ustreza potrebam igralca bolje, motivirajte jih in spodbujajte njihovo enotnost.

Arhitektura Mešane Uporabe

Shan Shui Plaza

Arhitektura Mešane Uporabe Nahaja se v zgodovinskem mestu Xi'an, med poslovnim središčem in reko TaoHuaTan, cilj projekta pa je povezati ne samo preteklost in sedanjost, temveč tudi urbano in naravo. Navdušen s spomladansko kitajsko zgodbo o cvetovih breskev, projekt ponuja paradisijansko bivalno in delovno mesto z zagotavljanjem tesnega odnosa do narave. V kitajski kulturi ima filozofija gorske vode (Shan Shui) bistven pomen odnosa med človekom in naravo, zato projekt s pomočjo vodne pokrajine mesta ponuja prostore, ki odražajo filozofijo Shan Shui v mestu.