Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stanovanjska Hiša

SV Villa

Stanovanjska Hiša Predmet SV Villa je živeti v mestu s privilegiji podeželja in sodobnega oblikovanja. Spletna stran z neprimerljivim pogledom na mesto Barcelona, goro Montjuic in Sredozemsko morje v ozadju ustvarja nenavadne svetlobne pogoje. Hiša se osredotoča na lokalne materiale in tradicionalne metode izdelave, hkrati pa ohranja zelo visoko raven estetike. To je hiša, ki ima občutljivost in spoštovanje do svojega kraja

Stanovanjske Enote

The Square

Stanovanjske Enote Ideja oblikovanja je bila preučiti arhitekturne odnose med različnimi oblikami, ki so sestavljene skupaj, da bi ustvarili podobne premikajoče se enote. Projekt je sestavljen iz 6 enot, vsaka ima 2 dostavna zabojnika, pritrjena drug na drugega, ki tvorita maso oblike L. Te enote v obliki črke L. so pritrjene v prekrivajočih se mestih, ki ustvarjajo praznine in trdno, da dajejo občutek gibanja in zagotavljajo dovolj dnevne svetlobe in dobro prezračevanje okolje. Glavni oblikovalski cilj je bil ustvariti majhno hišo za tiste, ki preživijo noč na ulicah brez doma ali zavetišča.

Kitajska Restavracija

Ben Ran

Kitajska Restavracija Ben Ran je umetniško skladna kitajska restavracija, ki se nahaja v luksuznem hotelu, Vangohh Eminent, Malezija. Oblikovalec uporablja introvertirano in jedrnato tehnik orientalskega sloga, da ustvari resničen okus, kulturo in dušo restavracije. Je simbol duševne jasnosti, opustite uspešne in dosežete naravno in preprosto vrnitev k prvotnemu umu. Notranjost je naravna in nezahtevna. Z uporabo starodavnega koncepta tudi sinhronost z imenom restavracije Ben Ran, kar pomeni izvirnost in narava. Restavracija približno 4088 kvadratnih metrov.

Energijska Aktivacija Brvi

Solar Skywalks

Energijska Aktivacija Brvi Svetovne metropole - podobno kot Peking -, imajo veliko število mostov, ki prečkajo prometne arterije. Pogosto so neprivlačni in poslabšajo celoten mestni vtis. Zamisel oblikovalcev, da bi obklopili brvi z estetskimi, električnimi PV moduli in jih pretvorili v privlačne mestne točke, ni le trajnostna, ampak ustvarja kiparsko raznolikost, ki postane privlačna za pogled v mestni krajini. Polnilne postaje za e-avto ali E-kolo pod brvi uporabljajo sončno energijo neposredno na mestu.

Frizerski Salon

Vibrant

Frizerski Salon Zajemanje bistva botanične podobe je na celotnem prehodu nastal nebesni vrt, ki takoj povabi goste, da se podijo, se oddaljujejo od množice in jih pozdravijo z vhoda. Z ostrimi postavitvami se poglej naprej v prostor in se razširi z natančnimi zlatimi dotiki. Botanične metafore so še vedno živo izražene po celotni sobi, nadomeščajo vrvež, ki prihaja z ulic, in tu postane skriven vrt.

Zasebna Rezidenca

City Point

Zasebna Rezidenca Oblikovalec je navdih iskal v urbani krajini. Prizor vročega urbanega prostora se je tako 'razširil' na življenjski prostor, projekt pa je zaznamovala metropolitanska tematika. Temne barve so bile poudarjene s svetlobo, da ustvarijo čudovite vizualne učinke in vzdušje. Z mozaikom, slikami in digitalnimi odtisi z visokih stavb je v notranjost vnesel vtis sodobnega mesta. Oblikovalec se je zelo potrudil pri prostorskem načrtovanju, še posebej osredotočen na funkcionalnost. Rezultat je bil eleganten in razkošen dom, ki je bil dovolj prostoren, da je lahko oskrboval 7 ljudi.