Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kavarna

Aix Arome Cafe

Kavarna Kavarna je tam, kjer obiskovalci občutijo sožitje z oceani. Ogromna struktura jajc, postavljena sredi prostora, hkrati deluje kot blagajna in kava. Ikoničen videz kabine je navdahnjen s temnim in dolgočasno videti kavna zrna. Dve veliki odprtini na zgornji sprednji strani obeh strani "velikega fižola" služijo kot dober vir prezračevanja in naravne svetlobe. Kavarna je nudila dolgo mizo kot kup hobotnic in mehurčkov. Na videz naključno viseči lestenci spominjajo na pogled rib na vodno gladino, sijoče valovi absorbirajo prijetno sončno svetlobo s širokega belega neba.

Ime Projekta : Aix Arome Cafe, Ime oblikovalcev : Ajax Law, Naročnik ime : Aix Arome Coffee Co. Ltd..

Aix Arome Cafe Kavarna

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.