Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kino

Wuhan Pixel Box Cinema

Kino "Pixel" je osnovni element slik, oblikovalec raziskuje odnos gibanja in piksla, da postane tema tega dizajna. "Pixel" se uporablja na različnih področjih kina. V veliki dvorani blagajne je ogromen ukrivljen ovoj, ki ga tvori več kot 6000 kosov plošč iz nerjavečega jekla. Zaslonska stena je okrašena z ogromno količino kvadratnih trakov, ki štrlijo iz stene, in predstavlja glamurozno ime kina. V notranjosti tega kina bi vsi uživali v odličnem vzdušju digitalnega sveta, ki ga ustvarja povezanost vseh elementov "Pixel".

Ime Projekta : Wuhan Pixel Box Cinema, Ime oblikovalcev : Ajax Law, Naročnik ime : Hubei Xiang Sheng & Insun Entertainment Co. Ltd..

Wuhan Pixel Box Cinema Kino

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.