Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Restavracija

Yucoo

Restavracija S postopno zrelostjo estetike in estetskimi spremembami človeka je sodobni slog, ki poudarja samo sebe in individualnost, postal pomemben element oblikovanja. Ta primer je restavracija, oblikovalec želi ustvariti mladostno vesoljsko izkušnjo za potrošnike. Svetlo modre, sive in zelene rastline ustvarjajo naravno udobje in ležernost prostora. Lestenec, narejen iz ročno tkanega ratana in kovine, pojasnjuje trčenje med človekom in naravo, kar prikazuje vitalnost celotne restavracije.

Trgovina

Formal Wear

Trgovina Moške trgovine z oblačili pogosto ponujajo nevtralne notranjosti, ki negativno vplivajo na razpoloženje obiskovalcev in zato zmanjšujejo odstotek prodaje. Da bi privabili ljudi, da ne samo obiščejo trgovino, ampak tudi kupijo izdelke, ki so tam predstavljeni, bi moral prostor navdihniti in razveseliti dobro veselje. Zato oblikovanje te trgovine uporablja posebne lastnosti, ki jih navdihuje izdelava šivanja in različne podrobnosti, ki bodo pritegnile pozornost in širile dobro razpoloženje. Postavitev odprtega prostora, ki je razdeljena na dve coni, je zasnovana tudi za svobodo kupcev med nakupovanjem.

Stanovanjska

Shkrub

Stanovanjska Škrubova hiša se je pojavila iz ljubezni in iz ljubezni - ljubeč par s tremi otroki. DNK hiše vključuje strukturirajoče estetske principe, ki najdejo navdih v ukrajinski zgodovini in kulturi, navdihnjeni z japonsko modrostjo. Element zemlje kot materiala se počuti v strukturnih vidikih doma, na primer v izvirni slamnati strehi in v čudovitih in gostih teksturah iz gline. Zamisel o izročanju poklona kot ustanavljanju je mogoče čutiti po vsem domu, kot občutljivo vodilno nit.

Bazeni

Termalija Family Wellness

Bazeni Družinski wellness Termalija je zadnji v nizu projektov, ki jih je Enota zgradila v Termah Olimia v zadnjih petnajstih letih in zaključuje popolno preobrazbo zdraviliškega kompleksa. Oblika, barva in obseg nove gruče tetraedrskih zvezkov, gledano od daleč, so nadaljevanje gruče okoliških podeželskih zgradb, ki se vizualno širi v osrčje kompleksa. Nova streha deluje kot velika poletna senca in ne uživa nobenega dragocenega zunanjega prostora.

Notranja Zasnova

Eataly

Notranja Zasnova Eataly Toronto je prilagojen odtenkom našega rastočega mesta in je zasnovan za krepitev in krepitev družbenih izmenjav s pomočjo univerzalnega katalizatorja odlične italijanske hrane. Ustreza le, da je tradicionalna in dolgotrajna "pasagija" navdih za oblikovanje Eatalyja Toronta. V tem brezčasnem ritualu se Italijani vsak večer odpravijo na glavno ulico in piazzo, se sprehodijo in družijo ter se občasno ustavijo v barih in trgovinah ob poti. Ta serija izkušenj zahteva novo, intimno ulično lestvico na Bloor in zalivu.

Kapela

Coast Whale

Kapela Bionska oblika kita je postala jezik te kapele. Na obali Islandije je nasedel kita. Človek lahko vstopi v svoje telo skozi nizko ribolov in izkusi perspektivo kita, ki gleda v ocean, kjer je človek lažje razmišljati o zanemarjanju degradacije okolja. Nosilna konstrukcija pade na plažo, da zagotovi minimalno škodo naravnemu okolju. Naravni in okolju prijazni materiali naredijo ta projekt turistično destinacijo, ki zahteva varstvo okolja.