Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Prodajni Center

Ad Jinli

Prodajni Center S tem projektom so prenovili stare stavbe v mestni parceli in dali novo funkcionalno poslanstvo stavbam, da izpolnjujejo nove funkcionalne zahteve. Oblikovalci poskušajo ljudi spodbuditi k sprejemanju modernega sloga v štiristežnem mestu od preobrazbe fasade do oblikovanja notranje opreme, da se zagotovi celovitost izvajanja projekta.

Pisarna

Phuket VIP Mercury

Pisarna Na podlagi teme odprtosti in poglobljenega raziskovanja blagovne znamke je raziskal zasnovo in ustvaril vizualno integracijo vizualne razširljivosti in zgodbe blagovne znamke s planetom kot glavnim ustvarjalnim elementom. Načrt je rešil naslednje tri težave z novimi vizualnimi razmišljanji: Ravnotežje odprtosti in funkcij prostora; Delitev in kombinacija funkcionalnih področij prostora; Pravilnost in sprememba osnovnega prostorskega sloga.

Razstava

LuYu

Razstava Umetnost vpliva na življenje in življenje prinaša globok razmislek in interpretacijo umetnosti. Razdalja med umetnostjo in življenjem je lahko vsakodnevna. Če vsak obrok pojeste previdno, lahko svoje življenje spremenite v umetnost. Oblikovalčevo ustvarjanje je tudi umetnost, ki nastaja z lastnimi mislimi. Tehnike so orodja, izrazi pa rezultati. Samo z mislimi bodo res dobra dela.

Čakalnica In Bivalni Prostor

Light Music

Čakalnica In Bivalni Prostor Armand Graham in Aaron Yassin iz New Yorka s sedežem A + A Studio sta za Light Music želela prostor povezati z dinamično sosesko Adams Morgan v Washingtonu, kjer sta nočno življenje in glasbena scena, od jazza to Go-go na punk rock in elektronika so bili vedno osrednji. To je njihov ustvarjalni navdih; rezultat je edinstven prostor, ki združuje vrhunske digitalne metode izdelovanja s tradicionalnimi obrtnimi tehnikami, da ustvari potopni svet s svojim pulzom in ritmom, ki se pokloni živahni izvirni glasbi DC.

Komercialna Notranjost

Nest

Komercialna Notranjost Nadstropje delita dva edinstvena strokovnjaka - zagovorniki in arhitekti, ki zahtevajo raznolike hierarhične ukaze. Izbira in podrobnost elementov si je prizadevala ohraniti celoten videz ozemljen, zemeljski in oživiti lokalno umetnost in gradbeni material. Mešanica in uporaba okolju prijaznih materialov, velikost odprtin, so vse skupaj spodbudili s priklicem lokalnega podnebja, da bi ustvarilo prijetno okolje, ki bo ponovno vzbudilo izgubljene prakse in skupaj oblikovalo trajnostno prakso.

Hotel

LiHao

Hotel Vrnitev v naravo, mestno kulturno postajo. Ustvarite rafiniran življenjski slog. Izjemno uživajte v tišini in tišini. Hotel se nahaja v živahnem območju razvojne cone Baoding High-Tech. Oblikovalec na novo opredeli mestni hotelski hotel s celostnim razmišljanjem s ponovnim združevanjem okoliškega okolja, arhitekture, pokrajine in notranjosti, da ustvari prefinjen, naraven in udoben hotelski prostor. Naj se poslovni potniki počutijo uspešne v tihi, kradejo poldnevni prosti čas.