Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Prodajne Pisarne

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

Prodajne Pisarne Z vodno površino kot zrcalom je postavljena višinska slika stavbe; pri kiparstvu in sajenju kot elementih se zanimanje za vodo oblikuje skozi okras; s plavajočim sajenjem in spreminjanjem vodnjakov in umetniških luči se zanimanje izoblikuje water Z vodo kot dušo se skozi prelomno površino sklepa kombinacija umetnosti in funkcije; široko kopališče, na soncu, voda se vali, bistra in prozorna, sijoča, skozi svetlo vodo, jasno vidi odnos vsake ploščice, zdi se, da očisti tudi človeški um na splošno.

Večnamensko Ohišje

Best in Black

Večnamensko Ohišje Best in Black je projekt, katerega namen je ustvariti novo vrsto stanovanjske stavbe. Notranja zasnova stanovanj predstavlja industrijsko oblikovanje, ki se srečuje z mehiško arhitekturo, izbrani materiali pa so namenjeni oblikovanju čuda v javnih prostorih in toplem videzu stanovanj, kar je v nasprotju s čisto trezno fasado. Štiri fasade so očitno navdihnjene v naključni postavitvi oblik igre Tetris, ki tvorijo stene in okna stavbe ter ustvarjajo osvetljene atmosfere, ki ustvarjajo udobje za uporabnika.

Prodajna Hiša

Zhonghe Kechuang

Prodajna Hiša Ta projekt zasleduje globino in natančnost materiala, tehnologije in prostora ter poudarja celovitost funkcije, strukture in oblike. S kombinacijo svetlobnega učinka in novih materialov sestavljajo najboljši estetski elementi, da bi dosegli cilj vrhunske zasnove, da bi ljudem dali neomejen občutek za tehnologijo.

Stanovanjska Hiša

Casa Lupita

Stanovanjska Hiša Casa Lupita se pokloni klasični kolonialni arhitekturi Meride, Mehike in njenih zgodovinskih sosesk. Ta projekt je vključeval obnovo casone, ki velja za dediščino, ter arhitekturnega, notranjega, pohištvenega in krajinskega oblikovanja. Konceptualna premisa projekta je sokolonizacija kolonialne in sodobne arhitekture.

Cifi Krof Vrtca

CIFI Donut

Cifi Krof Vrtca Vrtec CIFI Donut je navezan na stanovanjsko skupnost. Da bi ustvarili prostor za predšolsko vzgojo, ki vključuje praktičnost in lepoto, skuša združiti prodajni prostor z izobraževalnim prostorom. Z obročno strukturo, ki povezuje tridimenzionalne prostore, sta stavba in pokrajina harmonično integrirana in tvorita prostor za dejavnosti, poln zabavnega in izobraževalnega pomena.

Restavracija

Thankusir Neverland

Restavracija Območje celotnega projekta je precej veliko, stroški preoblikovanja električne energije in vode ter centralna klimatska naprava so visoki, prav tako tudi druga kuhinjska strojna oprema in oprema, tako da je razpoložljivi proračun za dekoracijo notranjega prostora precej omejen, zato oblikovalci prevzamejo " narava lepota same stavbe ", ki prinaša veliko presenečenje. Streha je bila spremenjena tako, da so na zgornjo stran namestili različna nebesna svetila. Čez dan sonce sije skozi nebesne luči, ustvarja naravo in harmonizira svetlobni učinek.