Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Strukturni Prstan

Spatial

Strukturni Prstan Zasnova vključuje kovinsko ogrodje, v katerem se druzy drži tako, da je poudarjen tako kamen kot tudi kovinska konstrukcija okvirja. Konstrukcija je precej odprta in zagotavlja, da je kamen zvezda zasnove. Nepravilna oblika druze in kovinskih kroglic, ki držijo strukturo skupaj, v oblikovanje prinaša malo mehkobe. Je krepka, robasta in nosljiva.

Oblikovanje Oblačil

Sidharth kumar

Oblikovanje Oblačil NS GAIA je sodobna etiketa za žensko oblačilo, ki izvira iz New Delhija in je bogata z edinstvenim dizajnom in tehnikami tkanin. Blagovna znamka je velik zagovornik premišljene proizvodnje in vsega, kar se tiče kolesarjenja in recikliranja. Pomembnost tega dejavnika se odraža v stebrih poimenovanja, „N“ in „S“ v NS GAIA, ki sta za naravo in trajnost. Pristop NS GAIA je "manj je več". Oznaka ima dejavno vlogo pri počasnem modnem gibanju, saj zagotavlja, da je vpliv na okolje minimalen.

Uhani

Van Gogh

Uhani Uhani, navdihnjeni z mandljevim drevesom v cvetu, ki jih je naslikal Van Gogh. Slast vej razmnožujejo občutljive verige tipa Cartier, ki podobno kot veje vihtijo z vetrom. Odtenki cvetov predstavljajo različni odtenki različnih dragih kamnov, od skoraj bele do bolj intenzivne roza barve. Grozd cvetočih cvetov je predstavljen z različnimi reznicami. Izdelana iz 18k zlata, roza diamantov, morganitov, roza safirjev in roza turmalinov. Poliran in teksturiran zaključek. Izjemno lahka in s popolnim prileganjem. To je prihod pomladi v obliki dragulja.

Torbice

Qwerty Elemental

Torbice Tako kot razvoj oblikovanja pisalnih strojev prikazuje preoblikovanje iz zelo zapletene vizualne oblike v enostavno, geometrijsko obliko s čisto podlogo, je tudi Qwerty-element utelešenje trdnosti, simetrije in preprostosti. Konstruktivni jekleni deli, ki jih izdelujejo različni obrtniki, so značilna vizualna značilnost izdelka, ki daje torbi arhitekturni videz. Bistvena posebnost torbe sta dva ključa za pisalni stroj, ki jih je sama izdelala in sestavila oblikovalka.

Kolekcija Ženskih Oblačil

Macaroni Club

Kolekcija Ženskih Oblačil Kolekcijo, klub Makaroni, navdihujejo makaroni iz sredine 18. stoletja, ki jih povezujejo z današnjimi logotipi. Makaroni je bil izraz za moške, ki so presegli običajne meje mode v Londonu. Bili so logotip manije 18. stoletja. Ta kolekcija želi prikazati moč logotipa od preteklosti do danes in Macaroni Club kot blagovno znamko ustvari sam. Podrobnosti oblikovanja so navdihnjene iz kostumov Macaroni iz leta 1770, trenutni modni trend pa z izjemnimi volumni in dolžino.

Ura

Argo

Ura Argo by Gravithin je ura, katere oblikovanje navdihuje sekstant. Odlikuje ga vgravirano dvojno klicanje, ki je na voljo v dveh odtenkih, globoko modro in črno morje, v čast mitskih dogodivščin ladje Argo. Njegovo srce bije zaradi švicarskega kremenčevega gibanja Ronda 705, safirno steklo in močno brušeno jeklo 316L pa zagotavljata še večjo odpornost. Je tudi vodoodporna 5ATM. Ura je na voljo v treh različnih barvah ohišja (zlata, srebrna in črna), dveh barvnih odtenkih (Deep Blue in Black Sea) in šestih modelih jermenov, v dveh različnih materialih.