Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Prstan

Moon Curve

Prstan Naravni svet je v stalnem gibanju, saj uravnava red in kaos. Dober dizajn je ustvarjen iz iste napetosti. Njegove lastnosti moči, lepote in dinamičnosti izvirajo iz umetnikove sposobnosti, da je v dejanju ustvarjanja odprt za ta nasprotja. Končana skladba je vsota neštetih odločitev, ki jih umetnik sprejme. Vsa misel in noben občutek ne bo povzročil trdega in hladnega dela, medtem ko vsak občutek in noben nadzor daje delo, ki se ne izrazi. Preplet obeh bo izraz plesa samega življenja.

Ime Projekta : Moon Curve, Ime oblikovalcev : Mary Zayman, Naročnik ime : Mary Zayman.

Moon Curve Prstan

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.