Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Uhani In Prstan

Mouvant Collection

Uhani In Prstan Zbirka Mouvant se je zgledovala po nekaterih vidikih futurizma, kot so ideje o dinamizmu in materializaciji nesnovnega, ki jih je predstavil italijanski umetnik Umberto Boccioni. Uhani in prstan kolekcije Mouvant imajo več zlatih fragmentov različnih velikosti, varjenih tako, da dosegajo iluzijo gibanja in ustvarijo številne različne oblike, odvisno od kota, ki ga vizualiziramo.

Ime Projekta : Mouvant Collection, Ime oblikovalcev : Brazil & Murgel, Naročnik ime : Brazil & Murgel.

Mouvant Collection Uhani In Prstan

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.