Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Svetilka

Capsule Lamp

Svetilka Svetilka je bila prvotno zasnovana za blagovno znamko otroških oblačil. Navdih prihajajo iz igrač s kapsulami, ki jih otroci dobijo iz prodajnih avtomatov, ki se običajno nahajajo na prodajnih salonih. Če pogledamo svetilko, lahko opazimo kup raznobarvnih igrač s kapsulami, vsaka po želji in užitku, ki prebudijo mladostno dušo. Število kapsul je mogoče prilagoditi in vsebino zamenjati tako, kot želite. Od vsakodnevnih malenkosti do posebnih okraskov vsak predmet, ki ga vstavite v kapsule, postane edinstvena lastna pripoved in tako kristalizira vaše življenje in stanje duha v določenem času.

Ime Projekta : Capsule Lamp, Ime oblikovalcev : Lam Wai Ming, Naročnik ime : .

Capsule Lamp Svetilka

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.