Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Svetilka

Capsule Lamp

Svetilka Svetilka je bila prvotno zasnovana za blagovno znamko otroških oblačil. Navdih prihajajo iz igrač s kapsulami, ki jih otroci dobijo iz prodajnih avtomatov, ki se običajno nahajajo na prodajnih salonih. Če pogledamo svetilko, lahko opazimo kup raznobarvnih igrač s kapsulami, vsaka po želji in užitku, ki prebudijo mladostno dušo. Število kapsul je mogoče prilagoditi in vsebino zamenjati tako, kot želite. Od vsakodnevnih malenkosti do posebnih okraskov vsak predmet, ki ga vstavite v kapsule, postane edinstvena lastna pripoved in tako kristalizira vaše življenje in stanje duha v določenem času.

Ime Projekta : Capsule Lamp, Ime oblikovalcev : Lam Wai Ming, Naročnik ime : .

Capsule Lamp Svetilka

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.