Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Nakit

odyssey

Nakit Osnovna ideja monomerne odiseje je pokrivanje voluminoznih geometrijskih oblik s kožo z vzorcem. Iz tega se razvija interakcija jasnosti in izkrivljanja, preglednosti in prikrivanja. Vse geometrijske oblike in vzorce lahko po želji kombiniramo, raznolike in dopolnimo z dodatki. Ta fascinantna, preprosta ideja omogoča ustvarjanje skoraj neizčrpne palete modelov, ki je popolnoma skladna s priložnostmi, ki jih ponuja hitro prototipiranje (3D tiskanje), saj ima lahko vsaka stranka izdelano povsem individualno in edinstveno postavo (obiščite: www.monomer. eu-trgovina).

Ime Projekta : odyssey, Ime oblikovalcev : monomer, Naročnik ime : monomer.

odyssey Nakit

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.