Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Oblika Električnih Vtičnic

Easy Socket

Oblika Električnih Vtičnic Osnova te zadeve so invalidi, starejši, začasno invalidi in tudi zdravi ljudje. Kljub temu pa je bila moja ciljna publika tista, ki jim primanjkuje rok, rok, prstov ali začasno invalidi, in sicer tisti, ki ne morejo normalno uporabljati ( klasična) vtičnica in vtič.Ta vtičnica je zasnovana v napravi, ki bi jo lahko ciljna publika zlahka uporabila z uporabo komolca, roba rok, prstov, pete, roke, kot so ti moja ciljna publika. Poskušal sem narediti "univerzalni Oblikovanje ".

Ime Projekta : Easy Socket, Ime oblikovalcev : Akin Kayiket, Naročnik ime : .

Easy Socket Oblika Električnih Vtičnic

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.