Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Oblika Električnih Vtičnic

Easy Socket

Oblika Električnih Vtičnic Osnova te zadeve so invalidi, starejši, začasno invalidi in tudi zdravi ljudje. Kljub temu pa je bila moja ciljna publika tista, ki jim primanjkuje rok, rok, prstov ali začasno invalidi, in sicer tisti, ki ne morejo normalno uporabljati ( klasična) vtičnica in vtič.Ta vtičnica je zasnovana v napravi, ki bi jo lahko ciljna publika zlahka uporabila z uporabo komolca, roba rok, prstov, pete, roke, kot so ti moja ciljna publika. Poskušal sem narediti "univerzalni Oblikovanje ".

Ime Projekta : Easy Socket, Ime oblikovalcev : Akin Kayiket, Naročnik ime : .

Easy Socket Oblika Električnih Vtičnic

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.