Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Oblikovalsko-Prodajna Razstava

dieForm

Oblikovalsko-Prodajna Razstava Oblikovanje in nov operativni koncept razstavo "dieForm" naredijo tako inovativno. Vsi izdelki virtualnega razstavnega prostora so fizično na ogled. Obiskovalci izdelka ne motijo niti oglaševalsko niti prodajno osebje. Dodatne informacije o posameznih izdelkih najdete na multimedijskih prikazovalnikih ali preko QR kode v virtualnem razstavnem prostoru (aplikacija in spletna stran), kjer lahko izdelke naročite tudi na kraju samem. Koncept omogoča razburljivo paleto izdelkov, hkrati pa poudarja izdelek in ne blagovno znamko.

Ime Projekta : dieForm, Ime oblikovalcev : Gessaga Hindermann GmbH, Naročnik ime : Stilhaus G, Rössliweg 48, CH-4852 Rothrist.

dieForm Oblikovalsko-Prodajna Razstava

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.