Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Fotelj

xifix2base arm-chair-one

Fotelj Dizajn fotelja temelji na potrebnem minimumu fizike in materiala - realizira ga ena neskončna cev. Stabilnost se doseže z obliko zanke. Nadaljnje gradnje in povezave niso potrebne. To je prijeten fotelj - brez okraskov in dodatnih konstrukcij. Sestavljen je iz kovinskega stojala in sedeža, ki omogoča različne materiale, kot so les, kovina, usnje, tkanina ali Rattan - na prostem. Namenjen je sprostitvi prostorov, kot so dnevne sobe, čakalne cone, pisarne in saloni - znotraj in zunaj.

Ime Projekta : xifix2base arm-chair-one, Ime oblikovalcev : Juergen Josef Goetzmann, Naročnik ime : Creativbuero.

xifix2base arm-chair-one Fotelj

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.