Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Fotelj

xifix2base arm-chair-one

Fotelj Dizajn fotelja temelji na potrebnem minimumu fizike in materiala - realizira ga ena neskončna cev. Stabilnost se doseže z obliko zanke. Nadaljnje gradnje in povezave niso potrebne. To je prijeten fotelj - brez okraskov in dodatnih konstrukcij. Sestavljen je iz kovinskega stojala in sedeža, ki omogoča različne materiale, kot so les, kovina, usnje, tkanina ali Rattan - na prostem. Namenjen je sprostitvi prostorov, kot so dnevne sobe, čakalne cone, pisarne in saloni - znotraj in zunaj.

Ime Projekta : xifix2base arm-chair-one, Ime oblikovalcev : Juergen Josef Goetzmann, Naročnik ime : Creativbuero.

xifix2base arm-chair-one Fotelj

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.