Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Konzola

Qadem Hooks

Konzola Qadem Hooks je umetniško delo s funkcijo konzole, navdihnjeno od narave. Sestavljena je iz različnih pobarvanih zelenih starih kaveljčkov, ki so jih skupaj s Qademom (staro leseno sedlo mula) uporabljali za prevoz pšenice iz ene vasi v drugo. Kljuke so pritrjene na staro desko za pšenico, kot osnova in zaključene s stekleno ploščo na vrhu.

Ime Projekta : Qadem Hooks, Ime oblikovalcev : May Khoury, Naročnik ime : Badr Adduja.

Qadem Hooks Konzola

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.