Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Konzola

Qadem Hooks

Konzola Qadem Hooks je umetniško delo s funkcijo konzole, navdihnjeno od narave. Sestavljena je iz različnih pobarvanih zelenih starih kaveljčkov, ki so jih skupaj s Qademom (staro leseno sedlo mula) uporabljali za prevoz pšenice iz ene vasi v drugo. Kljuke so pritrjene na staro desko za pšenico, kot osnova in zaključene s stekleno ploščo na vrhu.

Ime Projekta : Qadem Hooks, Ime oblikovalcev : May Khoury, Naročnik ime : Badr Adduja.

Qadem Hooks Konzola

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.