Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stanovanjska Notranjost

Beijing Artists' House

Stanovanjska Notranjost Po 30 letih hitre kitajske industrializacije ta projekt odraža temeljne družbene spremembe in industrijski razvoj države, ki zahteva moderno prevzemanje njene arhitekture. V tem smislu se hiša odzove na odmik od tradicionalnih referenc in k industrijski resničnosti. Njegov cilj je raziskati industrijske zmogljivosti Kitajske, ne kot skrito brutalno travmo, temveč silo napredka, ki bi lahko razdelil blaginjo po celotni družbi.

Ime Projekta : Beijing Artists' House, Ime oblikovalcev : Yan Pan, Naročnik ime : A photography in Beijing.

Beijing Artists' House Stanovanjska Notranjost

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.