Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stanovanjska Notranjost

Beijing Artists' House

Stanovanjska Notranjost Po 30 letih hitre kitajske industrializacije ta projekt odraža temeljne družbene spremembe in industrijski razvoj države, ki zahteva moderno prevzemanje njene arhitekture. V tem smislu se hiša odzove na odmik od tradicionalnih referenc in k industrijski resničnosti. Njegov cilj je raziskati industrijske zmogljivosti Kitajske, ne kot skrito brutalno travmo, temveč silo napredka, ki bi lahko razdelil blaginjo po celotni družbi.

Ime Projekta : Beijing Artists' House, Ime oblikovalcev : Yan Pan, Naročnik ime : A photography in Beijing.

Beijing Artists' House Stanovanjska Notranjost

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovalska legenda dneva

Legendarni oblikovalci in njihova nagrajena dela.

Legende oblikovanja so izjemno znani oblikovalci, ki s svojim dobrim dizajnom naš svet postanejo boljši. Odkrijte legendarne oblikovalce in njihove inovativne izdelke, originalna umetniška dela, kreativno arhitekturo, izjemne modne modele in oblikovalske strategije. Uživajte in raziskujte originalna oblikovalska dela nagrajenih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov, inovatorjev in blagovnih znamk po vsem svetu. Navdihnite se s kreativnimi dizajni.