Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Prstan

Flowing Arcs

Prstan Ta prstan je zasnovan tako, da izzove običajni koncept, da je večina prstanev okrogla. Sestavljen je samo iz lokov, ki tečejo v neprekinjeni črti, lahko ga nosite na enem prstu ali na dveh sosednjih prstih. Ker ni okrogel kot večina drugih prstanov, bi bilo zabavno ugotoviti različne načine nošenja in ga tudi ceniti in uživati kot objet d'art, ko ga ne nosite. Ta vsestranski prstan lahko prilagodite različnim kovinam in draguljem glede na specifikacije kupca.

Ime Projekta : Flowing Arcs, Ime oblikovalcev : Sun Hyang Ha, Naročnik ime : Sun Hyang Ha.

Flowing Arcs Prstan

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.