Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Prstan

Flowing Arcs

Prstan Ta prstan je zasnovan tako, da izzove običajni koncept, da je večina prstanev okrogla. Sestavljen je samo iz lokov, ki tečejo v neprekinjeni črti, lahko ga nosite na enem prstu ali na dveh sosednjih prstih. Ker ni okrogel kot večina drugih prstanov, bi bilo zabavno ugotoviti različne načine nošenja in ga tudi ceniti in uživati kot objet d'art, ko ga ne nosite. Ta vsestranski prstan lahko prilagodite različnim kovinam in draguljem glede na specifikacije kupca.

Ime Projekta : Flowing Arcs, Ime oblikovalcev : Sun Hyang Ha, Naročnik ime : Sun Hyang Ha.

Flowing Arcs Prstan

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.