Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Obleka

Nyx's Arc

Obleka Ko svetloba prodre skozi okna s fino stopnjo, bo ustvarila raven estetske osvetlitve, osvetlitve, da bi ljudi v sobo pripeljala, ko bo skrivnostni in tihi um, kot Nyx s skrivnostnim in tihim, uporabo laminirane tkanine in zasukanje, da bi stopili v takšno interpretacijo lepote.

Ime Projekta : Nyx's Arc, Ime oblikovalcev : YuShih, Lee, Naro─Źnik ime : YuShih.

Nyx's Arc Obleka

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na podro─Źju mode, obla─Źil in obla─Źil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili ┼íe mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, obla─Źilna in obla─Źilna dela.

Dnevna oblikovalska ekipa

Najve─Źje svetovne oblikovalske ekipe.

V─Źasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resni─Źno odli─Źnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Razi┼í─Źite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafi─Źno oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.