Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Pisarniška Notranja Zasnova

Mundipharma Singapore

Pisarniška Notranja Zasnova Dekor sprejemnega prostora ustvarja v pisarni zelo sodoben občutek, kot nova dvigala za obraz, skupaj s krožnimi lučmi, polnimi steklenimi ploščami, zmrznjenimi nalepkami, pultom iz belega marmorja, barvnimi stoli in različnimi geometrijskimi oblikami. Svetel in drzen dizajn je znak oblikovalčeve namere, da predstavi celostno podobo podjetja, še posebej z mešanjem logotipa podjetja na steni. Skupaj s natančno postavitvijo razsvetljave na strateških območjih je sprejemno območje glasno z vidika zasnove in vendar tiho predstavlja svojo estetsko privlačnost.

Ime Projekta : Mundipharma Singapore, Ime oblikovalcev : Priscilla Lee Pui Kee, Naročnik ime : Apcon Pte Ltd.

Mundipharma Singapore Pisarniška Notranja Zasnova

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.