Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Pisarniška Notranja Zasnova

Mundipharma Singapore

Pisarniška Notranja Zasnova Dekor sprejemnega prostora ustvarja v pisarni zelo sodoben občutek, kot nova dvigala za obraz, skupaj s krožnimi lučmi, polnimi steklenimi ploščami, zmrznjenimi nalepkami, pultom iz belega marmorja, barvnimi stoli in različnimi geometrijskimi oblikami. Svetel in drzen dizajn je znak oblikovalčeve namere, da predstavi celostno podobo podjetja, še posebej z mešanjem logotipa podjetja na steni. Skupaj s natančno postavitvijo razsvetljave na strateških območjih je sprejemno območje glasno z vidika zasnove in vendar tiho predstavlja svojo estetsko privlačnost.

Ime Projekta : Mundipharma Singapore, Ime oblikovalcev : Priscilla Lee Pui Kee, Naročnik ime : Apcon Pte Ltd.

Mundipharma Singapore Pisarniška Notranja Zasnova

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.