Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Prilagodljiv Nakit

Gravity

Prilagodljiv Nakit Medtem ko je v 21. stoletju uporaba sodobnih tehnologij, novih materialov ali skrajno novih oblik pogosto potrebna za inovacije, Gravity dokazuje nasprotno. Gravity je zbirka prilagodljivega nakita, ki uporablja samo navoje, zelo staro tehniko in gravitacijo, neizčrpen vir. Kolekcija je sestavljena iz velikega števila srebrnih ali zlatih elementov, z različnimi dizajni. Vsak od njih je lahko povezan z biseri ali kamni prameni in obeski. Kolekcija tako predstavlja neskončnost različnih draguljev.

Ime Projekta : Gravity, Ime oblikovalcev : Anne Dumont, Naročnik ime : Anne Dumont.

Gravity Prilagodljiv Nakit

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.