Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Prilagodljiv Nakit

Gravity

Prilagodljiv Nakit Medtem ko je v 21. stoletju uporaba sodobnih tehnologij, novih materialov ali skrajno novih oblik pogosto potrebna za inovacije, Gravity dokazuje nasprotno. Gravity je zbirka prilagodljivega nakita, ki uporablja samo navoje, zelo staro tehniko in gravitacijo, neizčrpen vir. Kolekcija je sestavljena iz velikega števila srebrnih ali zlatih elementov, z različnimi dizajni. Vsak od njih je lahko povezan z biseri ali kamni prameni in obeski. Kolekcija tako predstavlja neskončnost različnih draguljev.

Ime Projekta : Gravity, Ime oblikovalcev : Anne Dumont, Naročnik ime : Anne Dumont.

Gravity Prilagodljiv Nakit

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.