Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Prstan In Uhan

Droplet Collection

Prstan In Uhan Kolekcija nakita Droplet črpa svoj navdih iz vedrine in lepote vodne kapljice. V kombinaciji 3D-oblikovanja in tradicionalne tehnike delovne mize raziskuje nastanek kapljic na lističu. Poliran 925 srebrn zaključek posnema odsevno površino kapljice vode, biseri sladke vode pa so prav tako igrivo vključeni v oblikovanje. Vsak kot prstana in uhanov kaže drugačno tvorbo, zaradi česar je oblikovanje vsestransko.

Ime Projekta : Droplet Collection, Ime oblikovalcev : Lisa Zhou, Naročnik ime : Little Rambutan Jewellery.

Droplet Collection Prstan In Uhan

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.