Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Prstan In Uhan

Droplet Collection

Prstan In Uhan Kolekcija nakita Droplet črpa svoj navdih iz vedrine in lepote vodne kapljice. V kombinaciji 3D-oblikovanja in tradicionalne tehnike delovne mize raziskuje nastanek kapljic na lističu. Poliran 925 srebrn zaključek posnema odsevno površino kapljice vode, biseri sladke vode pa so prav tako igrivo vključeni v oblikovanje. Vsak kot prstana in uhanov kaže drugačno tvorbo, zaradi česar je oblikovanje vsestransko.

Ime Projekta : Droplet Collection, Ime oblikovalcev : Lisa Zhou, Naročnik ime : Little Rambutan Jewellery.

Droplet Collection Prstan In Uhan

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.