Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Knjiga

Brazilian Cliches

Knjiga "Brazilski klišeji" je bil sestavljen z uporabo slik iz starega kataloga brazilskih pisemskih klišejev. Razlog za njegov naslov pa ni le v klišejih, uporabljenih za kompozicijo njegovih ilustracij. Na vsaki strani naletimo na druge vrste brazilskih klišejev: zgodovinske, kot so prihod Portugalcev, katekiziranje domorodnih Indijancev, kavni in zlati ekonomski cikli ... vključuje celo sodobne brazilske klišeje, polne prometnih zamaškov, dolgovi, zaprti kondominiji in odtujenost - upodobljeno v irelevantni sodobni vizualni pripovedi.

Ime Projekta : Brazilian Cliches, Ime oblikovalcev : Gustavo Piqueira, Naročnik ime : .

Brazilian Cliches Knjiga

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.