Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Tipografija

Ila'l Amam Type Family

Tipografija "Ila'l Amam" je družina arabskega tipa, ki se je razvila iz mešanice prvih vrst zaslonov, ki so jih kdaj ustvarili - Debela obraza, ter iz starodavnih iranskih pisav Kufic iz 11. stoletja, ki jih vse združuje v poševno / poševno obliko. "Ila'l Amam" je sestavljen iz vrst zaslonov, ki se uporabljajo za večje namene, saj so črke zelo stilizirane in za katere je značilen izrazit kontrast med debelimi in tankimi potezami. Fascinacija za poševno / poševno pisavo je nastala zaradi pomanjkanja ene v kateri koli arabski vrsti, saj je arabščina morda že od začetka imela čisto italski format.

Ime Projekta : Ila'l Amam Type Family, Ime oblikovalcev : Sara Mansour, Naročnik ime : Sara Mansour.

Ila'l Amam Type Family Tipografija

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.