Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Tipografija

Ila'l Amam Type Family

Tipografija "Ila'l Amam" je družina arabskega tipa, ki se je razvila iz mešanice prvih vrst zaslonov, ki so jih kdaj ustvarili - Debela obraza, ter iz starodavnih iranskih pisav Kufic iz 11. stoletja, ki jih vse združuje v poševno / poševno obliko. "Ila'l Amam" je sestavljen iz vrst zaslonov, ki se uporabljajo za večje namene, saj so črke zelo stilizirane in za katere je značilen izrazit kontrast med debelimi in tankimi potezami. Fascinacija za poševno / poševno pisavo je nastala zaradi pomanjkanja ene v kateri koli arabski vrsti, saj je arabščina morda že od začetka imela čisto italski format.

Ime Projekta : Ila'l Amam Type Family, Ime oblikovalcev : Sara Mansour, Naročnik ime : Sara Mansour.

Ila'l Amam Type Family Tipografija

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovalska legenda dneva

Legendarni oblikovalci in njihova nagrajena dela.

Legende oblikovanja so izjemno znani oblikovalci, ki s svojim dobrim dizajnom naš svet postanejo boljši. Odkrijte legendarne oblikovalce in njihove inovativne izdelke, originalna umetniška dela, kreativno arhitekturo, izjemne modne modele in oblikovalske strategije. Uživajte in raziskujte originalna oblikovalska dela nagrajenih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov, inovatorjev in blagovnih znamk po vsem svetu. Navdihnite se s kreativnimi dizajni.