Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Turistična Atrakcija

The Castle

Turistična Atrakcija Grad je zasebni projekt, ki se je začel pred dvajsetimi leti leta 1996 iz sanj iz otroštva, da bi zgradil svoj grad, enak kot v pravljicah. Oblikovalec je tudi arhitekt, konstruktor in oblikovalec krajine. Glavna ideja projekta je ustvariti prostor za družinsko rekreacijo, kot turistična atrakcija.

Ime Projekta : The Castle, Ime oblikovalcev : Georgi Tumpalov, Naročnik ime : Renaissance Ltd..

The Castle Turistična Atrakcija

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.